Hva er Bio-Strath?

Hva er Bio-Strath?

Bio-Strath er et 100% naturlig og spesielt næringsrikt urtegjærekstrakt med en unik bredde både med tanke på sammensetningen av næringsstoffer og virkningsmekanismer. Bio-Strath er fremstilt gjennom en unik prosess som gjør næringen lett tilgjengelig for kroppen. 

Bruk av gjærekstrakt som styrkende middel har faktisk en lang tradisjon. Ikke minst på grunn av det høye B-vitamin-innholdet. Nyere forskning viser at at langt flere næringsstoffer i gjær virker oppbyggende og styrkende og kan øke kroppens motstandskraft.

Vitenskapelig dokumentasjon bekreftet av 50 års erfaring viser at kosttilskuddet holder hva det lover og er trygt i bruk for store og små. Sveitserne er opptatt av kvalitet og presisjon. Effekten av Bio-Strath er derfor dokumentert i over 35 produktspesifikke vitenskapelige studier utført på alle aldersgrupper. Derfor har Bio-Strath blitt en bestselger i mange land! Bio-Strath selges i 67 land og har samme status i Sveits som tran har i Norge.

Hvem kan bruke Bio-Strath?

Bio-Strath kan brukes av alle. Studier utført på ulike aldersgrupper konkluderer med at dette oppkvikkende og styrkende næringstilskuddet også trygt kan anbefales til små og store barn, gravide og ammende.

Glutenintolerante og diabetikere anbefales å bruke Bio-Strath-tabletter da disse ikke inneholder gluten eller søtningsmiddel.

Når skal man bruke Bio-Strath?

Bio-Strath et et allment styrkende næringstilskudd som bør brukes regelmessig for å unngå at kroppen blir svekket og dermed utsatt for ulike plager. Man kan også bruke Bio-Strath som en kur for å styrke kroppen når helseproblemer har oppstått, eller etter for å komme raskere på beina:

Når man trenger å styrke immunforsvaret.

Når man går og hangler og ikke blir helt frisk.

Ved svekket fysisk og psykisk yteevne forårsaket av et dårlig kosthold, mye stress, for mye arbeid eller høy alder.

Når man har behov for å normalisere appetitten

For økt prestasjon og bedre restitusjon hos idrettsutøvere. Bio-Strath er testet i forhold til doping og kommer derfor ikke i konflikt med dopingforskriftene

Mange års erfaringer med “ørebarn” viser at de blir bra med Bio-Strath som derfor også er et ideelt barnehageprodukt.

For bedre konsentrasjonsevne/prestasjonsevne hos skolebarn